O reteta usor de facut, delicioasa, ce va va delecta cu siguranta papilele gustative! Ingredientele se pot gasi in orice supermarket si sunt accesibile la pret. Atentie la alegerea spaghetelor, deoarece unele pot sa contina ou.

Ingrediente:

160g ciuperci

2 catei de usturoi

100g spanac

255g caju

170g lapte de soia

15g fulgi de drojdie inactiva

sare si piper dupa gust

160g spaghette

patrunjel

Instructiuni:

1. Se pun spaghettele la fiert.

2. Se spala si se taie ciupercile felii, se toaca cei doi catei de usturoi, si se pun in tigaia cu ulei incins.

3. Dupa ce ciupercile isi schimba usor culoarea, se adauga spanacul, se amesteca si se lasa pe foc pana cand acesta scade in volum.

4. Se pun in mixer caju, laptele de soia, fulgii de drojdie inactiva, sare si piper dupa gust; se mixeaza pana cand se obtina o pasta omogena.

5. Se amesteca spaghettele cu ciupercile si spanacul, peste care se toarna sosul obtinut si patrunjelul tocat.