• VegFest-Iasi-2021VegFest-Iasi-2021

Event Category: Evenimente veganeEvent Tags: alimentatie sanatoasa, conferinta desprea alimentatie sanatoasa, creativitate, evenimente iasi, festival și produse vegetale

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
 • VegFest Iași 2021 – Schimbarea începe cu tine.

   

   MÂNCARE DELICIOASĂ ŞI SĂNĂTOASĂ (DE LUAT LA PACHET), VEGAN MARKET, PROIECȚIE DE FILM, ATELIERE ŞI CONFERINŢE.

   
  Anul 2021 a fost declarat în cadrul Adunării Generale a ONU “Anul internațional al fructelor și legumelor.” Un an numai bun, așadar, pentru a organiza a doua ediție VegFest. Și a crește gradul de conștientizare al rolului important pe care îl joacă fructele și legumele în nutriția și sănătatea umană, securitatea alimentară și protecția mediului. Pentru că ne dorim ca mesajul nostru să ajungă în toată țara, anul acesta VegFest va avea loc în Iași.
   
  În data de 4 iunie bulevardul central din oraș va găzdui o mulțime de standuri cu produse 100% vegetale și activități de promovare a unui stil de viață sustenabil.
   
  Evenimentul va avea loc la sfârșitul unei săptămâni pline de creativitate. Romanian Creative Week, care are loc în Iași în perioada 2- 6 iunie. Ne simțim inspirați, așadar, să dăm frâu liber imaginației. Cum? Experimentând o multitudine de arome, gusturi și senzații.
  VegFest se adresează tuturor celor interesați de impactul lor asupra acestei lumi și de ce presupune un stil de viață sănătos și responsabil, totodată, față de mediu și animale.
   
  Pe lângă componenta culinară și socială a evenimentului, VegFest are și o puternică componentă ecologică. Alimentele vegetale au o amprentă de carbon de 10 până la 50 de ori mai redusă decât cele de origine animală. În plus, un stil de viață în care plantele ocupă un loc central are și potențialul de a ne face pe toți mai sănătoși, protejând în același timp și biodiversitatea.
  Surpriza ediției din acest an este amenajarea unei grădini urbane participative (în grădina Muzeului Sadoveanu). De care va beneficia întreaga comunitate. Așadar, VegFest va lăsa în urma sa o amintire verde și vie comunității.
   

  COVID-19:

  Evenimentul va avea loc în conformitate cu prevederile legale din țară la acel moment. Ne asumăm riscul amânării acestuia și vă vom ține la curent în perioada care urmează cu toate schimbările care intervin. Suntem încrezători că situația ne va permite în iunie să organizăm evenimente în aer liber, respectând toate regulile în vigoare. Vom urma întocmai indicațiile Guvernului și avem aceeași așteptare și de la toți cei care doresc să participe la eveniment.
  Vă invităm să ne trimiteți orice întrebări sau nelămuriri aveți legate de acest subiect sau oricare altul legat de eveniment la adresa contact@asociatiaveganilor.ro sau direct pe FB.
   

  Program VegFest Iași 2021:

  Acesta va fi actualizat în cursul lunii aprilie pe https://www.vegfest.ro

  Ni se alătură de această dată și Cooperativa de Energie, care ne va povesti despre cum putem susține împreună tranziția energetică către o economie mai curată.

  Festivalul este organizat de către Asociația Veganilor din România, Common Ground și
  Susținut de: ProVeg International
   

   INTRAREA: GRATUITĂ

   
  Dacă ești producător/distribuitor de produse vegane și dorești ca mai multă lume să afle de ele, VegFest este locul perfect pentru a face asta! Contactează-ne la contact@vegfest.ro
   
  Dacă vrei să fii voluntar și să te alături echipei noastre scrie-ne la alexandra.z@asociatiaveganilor.ro
   
  Schimbarea începe cu tine! Schimbarea începe cu VegFest! 
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dati o nota acestui Event (in general)
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
   

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.