• event-cover-VegFest2022-Guerrilla-1920x1005-1event-cover-VegFest2022-Guerrilla-1920x1005-1

Event Category: Targuri si expozitii și Evenimente veganeEvent Tags: ateliere, Bucharest, conferinte, event, festival, fun, ONG, stand-up comedy, vegan, vegan event bucharest și vegan food bucharest

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
 • 💚🔥MÂNCARE DELICIOASĂ, MARKET, STAND-UP, DJ PARTY, CONCURSURI, ATELIERE ŞI CONFERINŢE, YOGA, ZUMBA, FITNESS ȘI ZONĂ DE RELAXARE!🔥💚
   
  VegFest 2022 te va surprinde cu cele mai delicioase preparate (burgeri, mici, pizza, sushi, deserturi şi îngheţată yammi, bere artizanală etc) și multe produse plant-based, într-o atmosferă cu muzică bună şi oameni faini. Vino să te distrezi!
   
  La VegFest vei găsi o varietate mare de produse (alimentare, cosmetice, de curățenie, cadouri) şi business-urile locale vegane sau vegan-friendly. Totodată, vei avea ocazia să participi la workshop-uri și prezentări care să te inspire, iar dacă îți dorești să te implici mai mult ONG-urile invitate te vor ajuta.
   
  În premieră anul acesta am pregătit o zonă dedicată sportului. Te așteaptă o mulțime de activități: clase de yoga, meditație, zumba, shuffle și concursuri de calistenice. În plus, vei găsi și suplimente premium, pentru a avea toate ingredientele necesare menținerii unui stil de viață sănătos și activ.
   
  Schimbarea climatică și utilizarea ineficientă a resurselor sunt o realitate care necesită atenția noastră. Trebuie să știi că alimentele vegetale au o amprentă de carbon de 10 până la 50 de ori mai redusă decât cele de origine animală. În plus, o alimentație plant-based îți reduce amprenta de apă cu până la 55%.
   
  Vino să te distrezi și să cunoști oameni faini! Nu ai niciun motiv să ratezi VegFest! 😍
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dati o nota acestui Event (in general)
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
   

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.