Câteva momente surprinse în timpul celor cinci zile de curs intensiv practic (Hands-On) de patiserie vegană, VEGAN PASTRY MasterClass by TONI RODRIGUEZ, organizat de ICEP HOTEL SCHOOL în colaborare cu Asociaţia Veganilor din România.

Au fost două zile minunate în care Toni Rodriguez ne-a dezvăluit o multitudine de secrete din patiseria vegană! Am învățat de la Toni cum să facem în varianta vegană o mulţime de produse din patiseria și cofetăria tradițională, cum ar fi: Cookies, Tarte, Tart Tatin, Verrine, Macaron, Brioche, Cupcake, Chocolate Cake, Lemon Pie.

Pentru cei care nu îl cunosc încă pe Toni, mai jos o scurtă prezentare.

CINE ESTE TONI RODRIGUEZ?

➡ În 2003, Toni Rodriguez a ales regimul vegetarian iar în 2004 a devenit vegan. Este pasionat de deserturi sănătoase cu mai puține calorii, fără colesterol și … un vegan cu convingere.

➡ Este autor al mai multor cărți de patiserie și bucătărie vegană: Delicias Veganas, Veganos Cupcakes, Las más exquisitas hamburguesas, Cocina vegana en Familia (2017), Biblia de la pastelería vegan (2018).

➡ În prezent, se dedică cercetării și dezvoltării, este un consultant pentru restaurante și patiserii din Spania și Italia, iar în 2018 și-a înființat propria academie – Academia Vegana by Toni Rodriguez, cu sediul la Barcelona și a început să călătorească în lume pentru a preda despre pasiunea lui: deserturile vegane.

Mulţumim participanţilor pentru interesul mare arătat şi lui Toni Rodriguez pentru două zile V-magice! ❤