DRAGI PRIETENI,
CA URMARE A NUMARULUI MARE DE SOLICITARI, PENTRU EVENIMENTUL DIN 27 IUNIE NU SE MAI POT FACE INSCRIERI. PENTRU CA INTERESUL ESTE FOARTE MARE, VOM INCERCA SA REALIZAM O A DOUA SEARA DE BURGER VEGAN LA O DATA PE CARE O VOM ANUNTA ULTERIOR.
VA MULTUMIM PENTRU INTERESUL SI SUSTINEREA ARATATE!

Ce-ai spune daca ti-am zice ca cel mai tare burger vegan urmeaza sa poposeasca doar pentru cateva ore pe meleaguri romanesti?

Asa cum am promis in cadrul articolului precedent, incepem suita intalnirilor vegane prin degustarea unui burger sublim, nascut din mainile sincere ale unui vestit bucatar vegan din Ghana, asteptat deseori în cozi pe masura pentru a fi savurat de papile londoneze, ce ajunge timid acum în Micul Paris. Oamenii incep sa isi puna din ce in ce mai multe intrebari legate de modul in care isi traiesc viata si de implicatiile sale. Acum este un moment propice de a pune umarul pentru a crea o lume in care viata este respectata in toate formele sale. Impreuna le putem dezvalui tuturor beneficiile vietii vegane cat si frumusetea trairii conform unor principii sanatoase. Daca inca ai falsa convingere ca mancarea vegana se rezuma la salate fara gust, iti lansam provocarea de a veni si testa pe pielea ta ce inseamna un meniu vegetal. Fie ca ai imbratisat sau nu deja principiile vegane, esti invitat la aceasta sarbatoare, pentru a ne bucura impreuna de mancarea extraordinara si de dezbaterile prietenoase. Vrem sa impartasim beneficiile si bucuriile unei vieti vegane, cat si mancarea plina de viata si gust, ce ne va incanta cu siguranta simturile. Prima intalnire din aceasta serie va avea loc pe data de 27 iunie, ora 19:00, la restaurantul Rawmazing, unde suntem primiti cu multa caldura de catre gazda noastra, Valentina, intr-un spatiu plin de voiosie si optimism.

Participare pe baza de donatie. Orice sustinere conteaza! Toate donatiile vor fi utilizate pentru promovarea beneficiilor si valorilor veganismului in Romania. INSCRIE-TE ACUM COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS, PENTRU A-TI REZERVA BURGERUL!

Imagini de la avanpremiera

INSCRIE-TE ACUM COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS, PENTRU A-TI REZERVA BURGERUL!

DRAGI PRIETENI,

DATORITA NUMARULUI MARE DE SOLICITARI, PENTRU EVENIMENTUL DIN 27 IUNIE NU SE MAI POT FACE INSCRIERI.
PENTRU CA INTERESUL ESTE FOARTE MARE, VOM INCERCA SA REALIZAM O A DOUA SEARA DE BURGER VEGAN LA O DATA PE CARE O VOM ANUNTA ULTERIOR.
VA MULTUMIM PENTRU INTERESUL SI SUSTINEREA ARATATE!