• curs-retete-branzeturi-veganecurs-retete-branzeturi-vegane

Event Category: Curs de nutritie si bucatarie veganaEvent Tags: curs lactate vegane bucuresti, retete branzeturi vegane și retete lactate vegane

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
  • Te invitam cu drag la atelierul de Branzeturi vegane, unde Chef Stefan Nita te va invata sa faci lapte, branzica (de intins pe paine), mozzarella, parmezan, cheddar, swiss cheese (branza cu gauri) si alte cateva branzeturi, toate vegane si delicioase.

    Se estimeaza ca organismul asimileaza sub 20% din calciul prezent in lapte. Adica asimilam mai mult calciul preluat din sucurile de fructe sau legume cu frunze de culoarea verde inchis, pentru ca ele abunda in calciu, magneziu si flavnoide, combinatie absolut necesara pentru absorbtia corecta.

    Cea mai mare concentratie de calciu utilizabil se gaseste in semintele de susan si in plantele marine (ex: alge). Semintele de chia, legumele cu frunze verzi, semintele de in si migdalele sunt alte surse excelente de calciu.

    Prin pasteurizarea laptelui, mineralele sunt ionizate, modificandu-si efectul alcalin in acid. Acest fapt favorizeaza aparitia calculozei, epuizarii musculare, inflamatiei tractului gastrointestinal, etc.

    In cadrul atelierului Lactate vegane, iti vom oferi alternative pentru lactate. Vei invata totul despre lactatele vegane, ce inseamna si cum se prepara. 

    Chef Stefan Nita este unul dintre cei mai apreciati bucătari vegetarieni din Romania. 
    Cu o experianta bogata in domeniu, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania.
    Desi are cateva cursuri si certificari in buzunar, Stefan spune ca are un singur maestru – Natura si Viata in toate manifestările ei.

    Mereu in cautarea gustului perfect, a calatorit si experimentat bucatarii variate, stiluri de gatit diferite atat in tara cat si in strainatate, acumuland o experienta pe care el o numeste mai mult umana, senzoriala sau emotionala si pe care incearca de fiecare data sa o transpuna in preparatele sale.
    A dezvoltat si latura de consiliere profesionala si personala, oferind suport atat pentru companii, restaurante, firme de catering cat si pentru evenimente private, lectii de gatit si initieri in bucataria vegetariana, vegana si raw vegana.

    Cand si unde se intampla Atelierul de Branzeturi Vegane.

    Data: Sambata, 10 februarie 2018
    Locatie: Kuxa Studio – Str. Putul lui Zamfir nr. 36, Etaj 3, Sector 1, Bucuresti 
    Participanti: 15 posturi de gatit
    Interval orar: 10:00 – 14:00
    Pret: 300 lei

    Pentru inscrieri sau alte intrebari te rugam sa ne contactezi la diana.luppa@gmail.com sau 0742.070.242

    Te asteptam cu drag!

  • No Records Found

    Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

    Google Map Not Loaded

    Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Leave a Review

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Dati o nota acestui Event (in general)
    • rating icon
    • rating icon
    • rating icon
    • rating icon
    • rating icon
     

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.