• curs-bazele-gatitului-vegan-stefan-nita-bucuresti-oct-2016curs-bazele-gatitului-vegan-stefan-nita-bucuresti-oct-2016

Event Category: Conferinte și Curs de nutritie si bucatarie veganaEvent Tags: bucuresti 2016, conferinta alimentatia vegana si raw vegana bucuresti, conferinta bucataria vegana si raw vegana bucuresti și curs de gatit vegetarian

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
 • Suntem tare incantati ca seria de evenimente gratuite oferite de Asociatia Vegetarienilor din Romania si Do Good Academy continua cu o conferinta speciala: Bazele gatitului vegetarian, sustinuta de Chef Stefan Nita.

  Stefan Nita este printre cei mai buni Chefi specializati in bucataria vegana si raw vegana din Romania, iar timp de 2 ore iti va dezvalui secretele bucatariei vegetariene.

  Fie ca esti la inceput de drum, fie ca esti deja experimentat, aceasta conferinta este modul ideal prin care poti descoperi noi abilitati si prin care vei putea reinterpreta orice reteta fara a folosi produse animale.

  Vei explora diferite retete, veti invata noi tehnici si veti afla despre noi ingrediente.

  Evenimentul va avea loc in 29 octombrie 2016, intre orele 10:00 si 14:00, la Caro Hotel, Bucuresti. Evenimentul este cu intrare libera, pe baza de inscriere la adresa inscrieri@asociatiaveg.ro.

  De ce evenimentul este gratuit? Deoarece ne asumam rolul de a aduce inspiratie si informare libera. Credem cu tarie in ce facem si dorim ca o parte din evenimentele si proiectele noastre sa fie cu acces liber. Sunt oameni si companii care ne sustim sa facem acest lucru posibil.
  Daca doresti sa faci parte dintre ei, poti dona cat vrei tu, in seara evenimentului.

  Daca aveti nevoie de cazare pentru acest eveniment, Caro Hotel Bucharest, va sta la dispozitie cu preturi preferentiale! Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un e-mail pentru rezervare catre sales@carohotel.ro in care sa mentionati ca sunteti participanti in cadrul conferintei.

  Evenimentul este organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania si Do Good Academy, cu sprijinul Vel Pitar, Slowly veggie, Revista Ioana si Carticica Practica.

  Te asteptam cu drag!

 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dati o nota acestui Event (in general)
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
   

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.