• aprozar-iasi-legume-fructe-livrare-domiciliu-online-dor-de-verde-logoaprozar-iasi-legume-fructe-livrare-domiciliu-online-dor-de-verde-logo
 • Magazin-legume-fructe-iasiMagazin-legume-fructe-iasi
 • aprozar-iasi-online-dor-de-verdeaprozar-iasi-online-dor-de-verde

Place Category: AprozarePlace Tags: aprozar online livrare iasi, aprozare iasi, legume fructe livrare la domiciliu și magazin legume fructe iasi

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
Locatii similare
 • Dragă Iaşule,

  Pe când te făceai tu mai verde şi mai frumos astă primăvară, pe când îţi era usturoiul mai proaspăt şi ridichile mai iuţi şi neastâmpărate, pe când grădinile începeau să cocheteze curajos soarelui, ţi-am poposit printre potecile şi ungherele tale luminoase, precum ţi le ştiam.

  Venisem cu dor şi cu drag,  aşa cum te-ntorci mereu la vatra părintească; cu drag, pentru că nicăieri pământul nu miroase a cocă dospită şi a acasă şi niciunde vântul nu adie a cânt şi a vers; cu dor, căci dorul te cuprinde într-un sentiment nostalgic, dar teribil de puternic, arzător.

  Pesemne asta a simţit Adina noastră într-una din zilele iernatice, când cauţi să-ţi faci culcuş moale şi călduros. Adina Bordei a simţit dor – dor de Bucureşti, acasă al ei, dor de aprozarul ei, dor de gusturi sincere şi delicioase de zacuscă, salată de vinete şi de tot ce e mai bun.

  Dorul s-a făcut dorinţă, dorinţa s-a făcut vis, visul s-a făcut plan, planul tot mai mare, tot mai îndrăzneţ, până când… a devenit realitate şi a început să poarte numele Dor de Verde.

  Echipa Dor de Verde şi unde se află magazinul

  Magazinul se află lângă biserica Bărboi. Ambele se văd în imagine.

  La prima vedere, Dor de Verde este un aprozar cochet aşezat în inima oraşului Iaşi. Dar dacă priveşti mai de aproape, Dor de Verde este un concept, este locul de întâlnire a consumatorilor de produse naturale şi sănătoase cu producătorii locali, este lumea noastră magică în care am adunat toate darurile şi bunătăţile pământului moldovenesc. Dor de Verde de fapt înseamnă întoarcerea la natură; susţinem şi promovăm alimentaţia sănătoasă, bazată pe consumul de produse locale, de sezon şi naturale.

  Echipa Dor de Verde este formată din Adina  şi Diana (noi suntem fetele pe care le întâlniţi la magazin şi la livrări). Dar echipa noastră e formată şi din oamenii minunaţi care ne ajută să ducem dorul mai departe: producătorii de fructe şi legume, Cămara Moldavă cu ale lor delicatese la borcane, micii producători locali de dulceaţă, siropuri şi zacuscă şi toţi colaboratorii şi partenerii noştri, care ne împărtăşesc dragostea pentru natură.

  Adina şi Diana

  La prima întâlnire cu ele două, nu am ştiut că de fapt, merg ca la un picnic. Au întins şervetul, au scos sucul de la Ana are mere, salamul de biscuiţi făcut în casă, dulceaţa de căpşuni fără zahăr de la Cămara Moldavă şi-am încins poveştile, iar voia bună s-a brodat cu dorul de verde şi cu oamenii dorului. Aşa te simţi în micul aprozar, unde intră tot felul de oameni, mici, mari, curioşi, vechi şi noi.

  Poftiţi în locul cu elixir de dor de verde!

  Card de fidelitate pentru clienţii Dor de Verde

  Suntem bucuroşi că deja s-a format un grup de clienţi fideli şi nu ne referim doar la cei care beneficiază de programul nostru de loializare, ci şi la cei care ne vizitează cu regularitate, precum si cei care comandă săptămânal pe site. Cele mai căutate produse sunt legumele şi fructele, urmate apoi de uleiuri, sucuri şi dulceţuri fără zahăr. Cred că promovarea cea mai sănătoasă e cea pe care o fac clienţii noştri, după principiul clienţilor mulţumiţi:) Ne străduim să fim cât se poate de activi pe facebook, am lansat recent site-ul Dor de Verde, participăm cu drag la evenimente care susţin alimentaţia sănătoasă şi producătorii locali deopotrivă şi desigur că avem în plan şi alte strategii.

  Card de fidelitate Dor de Verde

  Adina ajutând în solar

  Aprozar cu suflet şi dichis

  Lucrurile par că merg dintotdeauna bine şi că Dor de Verde îşi avea locul său bine pecetluit în Iaşi, dar Adina ne povesteşte că bunăstarea de acum s-a clădit în timp, organizat, calculând şi prospectând realist piaţa.

  Primul pas pe care l-am făcut a fost calcularea investiţiei. Aveam o sumă de bani pe care mă puteam baza, aşa că am început să pun pe hârtie cheltuielile necesare. Apoi am studiat piaţa din Iaşi, am vrut să văd dacă ceea ce îmi doresc eu să fac coincide cu dorinţele ieşenilor, după care am trecut la căutarea producătorilor locali şi la deschiderea firmei.

  Dificil cred că poate fi pentru oricine să deschidă o mică afacere de unul singur, într-un oraş adoptiv, în care numeri pe degete oamenii pe care îi cunoşti. Greutăţi pot apărea la tot pasul, dar am învăţat să nu mă abat de la drumul meu şi de la idealurile mele.

  Am învăţat că nu e suficient să crezi în visul tău şi în ceea ce oferi clienţilor, trebuie să ai răbdare şi uneori să te lupţi pentru asta… cu oameni şi cu mentalităţi deopotrivă. Am învăţat că singura persoană pe care te poţi baza oricând eşti tu insuţi/ însăţi. Am învăţat că nu e sănătos să faci compromisuri, atât in relaţiile de afaceri, cât mai ales în ce priveşte calitatea produselor. Am învăţat că este în regulă să nu mulţumeşti pe toată lumea şi că bucuria e cu atât mai mare când reuşeşti să mulţumeşti de fiecare dată aceleaşi persoane.

  aprozar online

  Livrări cu dichis şi desigur, cu verde din aprozar online

  În magazin o veţi găsi de fiecare dată şi pe Diana, un om potrivit la locul potrivit – o tânără energică, zglobie, atentă la tot în jurul ei, care se implică în absolut tot ce înseamnă Dor de Verde – se asigură că legumele şi borcănaşele sunt fericite, prin modul în care le aranjează pe rafturi şi le îngrijeşte, brodează şi coase fel de fel de accesorii pentru clienţii fideli şi îmbunătăţeşte în permanenţă aspectul magazinului.

  Producători locali din Moldova, România

  Dor de Verde îşi adună în jurul său o familie plină de gospodari, formată din toţi cei cu care ei colaborează şi lucrează.

  Legumele Dor de Verde provin din pământuri ieşene, din Cozmeşti şi Brăteşti. Aici am întânit oameni gospodari dornici să ne servească cu legume proaspete, crescute natural. Este de fapt o familie de producători, fiecare cu părticica lui de pământ, uniţi şi sub forma unei asociaţii de producători. Legumele sunt crescute în solarii în anotimpurile reci şi pe câmp atunci când vremea e prielnică.

  Interior din Dor de Verde

  Fructe de sezon aducem din Iaşi, Suceava, Vaslui şi din judeţul Neamţ, de unde vom avea în anotimpul rece, iarna , pere ecologice certificate proaspete şi uscate.

  Preparatele la borcan sunt aduse din Bacău, Suceava şi Iaşi. Singurele produse pe care le aducem din alte zone ale ţării sunt diverse sortimente de uleiuri presate la rece şi seminţe/ pulberi, de la mărcile Luna Solai din Cluj şi Cardinal din Teleorman, iar sarea neiodată de salină o aducem de la Turda.

  Produsele sunt, înainte de toate, atent selectate, împărţite şi aşezate pe rafturi astfel încât doritorii de verde să se poată orienta după preferinţe conform unui flux logic şi îmbietor în acelaşi timp, care să ofere atât prospeţime, cât şi diversitate în alegerea produsului dorit, respectiv a ingredientelor pentru reţeta sau felul de mâncare preferat.

  Dor de Verde este, după cum a descris Adina, chiar o afacere în creştere, pornită din dor şi drag, dar care acum implică  sârg, multă atenţie, uneori rigurozitate şi urmarirea calităţii produselor.

  Alegerea producătorilor a fost cea mai lungă şi poate una dintre cele mai anevoioase etape ale înfiinţării Dor de Verde. Pe o parte din ei i-am găsit la târguri specifice de produse tradiţionale unde am putut degusta, iar o parte prin research pe internet. Ne-am dorit să aducem produse care nu se găsesc în marile magazine, tocmai pentru a încuraja şi inspira micii producători, dar şi pentru că ştim că se pune mai mult suflet atunci când creezi la o scară mai mică. În cazul produselor ambalate, ne asigurăm că se folosesc numai ingrediente de calitate şi naturale, că produsele sunt avizate şi analizate de către autorităţile în măsură. Ne plac de asemenea şi oamenii creativi şi punem accentul pe modul de prezentare a borcanelor şi a sticlelor (etichete frumoase şi lizibile). Produsele ecologice le acceptăm doar însoţite de certificat.

  Conceptul Dor de Verde atrage atenţia asupra unor aspecte demne de luat în seamă în legatură cu hrana sănătoasă, locală, avizată.

  Poate că nu este unic prin denumire, dar magazinul nostru este singurul loc unde sunt promovate şi vândute doar produse autohtone naturale într-un sistem fiscalizat (aşadar dăm puţin la o parte pieţele ambulante şi aşa-zişii producători care vând pe facebook). Dor de Verde este dovada că se poate, că ne putem hrăni sănătos şi avizat, local şi de sezon, că putem fi creativi şi că ne putem implica cu toţii în susţinerea micilor producători locali, deşi statul nu pare să înţeleagă importanţa acestui aspect.

  Program de vizitare a legumelor la ele acasă

  Gospodăria ieşeană a Adinei are veşti bune şi originale atât pentru oamenii ei, dar şi pentru restul, căci dorul de verde nu are hotare. Magazinul Dor de Verde este situat pe stradela Bărboi, nr. 5, în capătul esplanadei Costache Negri, vizavi de biserica Bărboi.

  Din 10 aprilie 2016 ne-am deschis porţile şi online, astfel că trimitem bunătăţi moldoveneşti şi nu numai, în toată ţara! Ne dorim să deschidem şi porţile grădinilor şi solariilor de unde aducem legumele sănătoase. Avem în plan vizite mai dese în Cozmeşti  alături de tineri voluntari care să ne ajute la munca pământului sau alături de clienţii care vor să vadă de unde provin legumele noastre. Suntem încă în faza de proiectare, vrem să creăm un program special de vizitare a legumelor la ele acasă 🙂

  Cămara Moldavă cu dulcețuri de pere

  Ne dorim să creştem şi să aducem hrana sănătoasă în casele cât mai multor doritori de verde, atât local, cât şi naţional. Ne entuziasmează gândul că Dor de Verde va avea câţiva frăţiori în Iaşi şi în alte oraşe.

  Dragă Iaşule, mi-au mers la inimă Adina şi Diana. O să mă reîntorc la Dor de Verde pentru prietenie şi pentru toate bunătăţurile verzi şi aromate pe care le-am găsit la ele.

  România creşte cu fiecare dor şi cu fiecare om care are curaj în ceea ce face şi în ceea ce crede. Haideţi să îi susţinem pe cei care cu adevărat participă la comunitatea autentică românească!

 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dati o nota acestui Place (in general)
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
   

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.