Event Category: Curs de nutritie si bucatarie vegana
-
Cu totii ne dorim din cand in cand o “escapada” din cotidian si rutina zilnica.
Asadar, te invitam alaturi de noi, intr-un weekend “altfel”: 4 zile de relaxare la mare in care invatam sa gatim sanatos, rapid si astfel incat sa marim aportul de legume, fructe si verdeturi din alimentatia zilnica.
Indiferent de stilul de viata pe care il ai in prezent, acest program va raspunde la numeroase intrebari legate de imbunatatirea calitatii vietii, ca de exemplu:
- Ce alimente sa consumam pentru a avea energie intreaga zi, fara sa apelam la cafea sau alti stimuli
- Ce sa mai gatim pentru micii mofturosi si pentru gurmanzi
- Cum sa te mentii in forma pe termen lung, fara diete cu efect yo-yo
Asadar, vom invata sa gatim sanatos:
- “branzeturi” vegane, atat tartinabile cat si solide
- supe [raw] rapide, bogate in nutrienti
- specialitati tartinabile delicioase
- combinatii pentru wrapuri / sandwichuri rapide si gustoase
- variante de sosuri dressinguri ce vor transforma o salata banala intr-un “superstar”
- dulciuri “nevinovate”, fara zahar, lapte sau orice alti aditivi: tort, rulada si ciocolata
Desfasurarea pe scurt a programului:
Ne vom imparti in echipe de cate doi, fiecare echipa avand toate cele necesare pentru a pregati “arta” in bucate.
Vom incepe fiecare zi cu o sesiune de inviorare / yoga pe plajă alături de un smoothie delicios, apoi gătim impreună un veggie-brunch savuros.
După pauza de prânz ne revedem pentru a pregăti, tot impreună, principala masă a zilei, ce va consta in combinaţii de cate 2 feluri de mancare, gustoase şi usor de preparat.
Inainte de programul de seara pregatim o gustare light (finger food sau mini tarte) pe post de cină.
Activităţile fiecărei zile vor varia in durată şi temă. Vom avea seminarii de combinare a alimentelor, sesiuni de intrebări si raspunsuri despre nutriţie cu Alec Blenche şi activităţi in aer liber pe plajă .
Ce mai trebuie sa stii
Toate preparatele sunt 100% bazate pe plante (legume, verdeturi, fructe), o parte raw, o parte vegane gătite, toate acestea cu ajutorul aparatului de gătit multifunctional Thermomix.
Sucurile proaspete ne sunt asigurate de Hurom Romania – prima alegere in ceea ce priveşte aparatele de stors fructe prin presare la rece.
Vei primi o mini-carticica cu toate retetele “experimentate” in tabara + retete bonus pentru acasa.
Costuri si logistica
Pentru rezervările făcute pâna la data de 1 august costul programului este de 1450 lei de persoană, pentru intreg sejurul (4 zile / 3 nopti) şi include cazarea, 3 mese principale pe zi + fructe la discreţie precum şi activităţile specifice programului. Acesta NU include transportul pâna la locaţie.
Dupa data de 1 august costul se ridică la 1550 lei de persoană.
Programul se desfasoara in cadrul complexului de vile “La Perla” (intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud) in perioada 14-17 septembrie.
Cazarea se face in condiţii deosebite, in camere duble cu pat matrimonial şi baie proprie, cu acces la plaja privata.
Pentru o organizare reusita, rezervarea locurilor se face achitand un avans nerambursabil egal cu 50% din costul sejurului.
Pentru orice alte detalii sau intrebări vă stăm la dispoziţie la tel. 0731863833 de luni până vineri intre orele 11-18, sau la adresa de e-mail: programe@viataverdeviu.ro
Inscrierea se face completand formularul de mai jos iar in 24 de ore unul dintre colegii nostri vă va contacta pentru confirmare.
-
-