• ateliar-bucatarie-indiana-bucurestiateliar-bucatarie-indiana-bucuresti

Event Category: Curs de nutritie si bucatarie veganaEvent Tags: atelier bucatarie indiana bucuresti, atelier de gatit ayurvedic bucuresti, curs bucatarie ayurvedica bucuresti 2017, și curs bucatarie indiana bucuresti 2017

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
 • Pentru că suntem îndrăgostite de India, Cristina este la a doua vizită deja, am hotărât să organizăm această frumoasă întâlnire. Va fi o zi în care vom sărbători India și vom aprofunda magia ei prin hrana delicioasă pe care Cristina a învățat să o pregătească în ashram.

  Vom sărbători viața prin bucuria de a putea aduce acest tărâm magic mai aproape de noi. Ne întâlnim într-o atmosferă de poveste cu bețișoare parfumate, muzică indiană, boluri tibetane, multă culoare, iubire, vom afla despre tradițiile hindușilor și viața în ashram.

  Și pentru că ne dorim să te simți ca în magica Indie, ingredientele sunt aduse direct din Rishikesh și alese cu multă grijă din piața și magazinele locale.

  Rețetele sosesc și ele direct din ashram, pregătite de Mataji (mama) Sadi și cu o tradiție de peste zeci de ani, sunt menite să satisfacă gusturile înțeleptului Swami Ram Kripalu și tuturor celor care trec pragul acestui sacru așezământ (ashram).

  Așa că hai să sărbătorim viața și iubirea intrând în tainele frumoasei Indii, ashramului, ayurvedei și frumoaselor sunete ale bolurilor tibetane.

  Hrana este satvică (pură) și este menită să susțină mintea fluidă și liniștită, fiind astfel potrivită celor care meditează și practică yoga, dar nu numai. Are rolul, de asemenea, de a-ți oferi maximul de beneficii.

  *mâncarea pregătită în cadrul atelierului nu este picantă, respectă princiipile ayurvedice și este pregătită cu multă iubire și încărcată cu cele mai frumoase gânduri.

  Pentru ca hrana să fie ușor digerabilă și pentru a păstra toate calitățile nutritive ale ingredientelor de sezon, le vom găti în vasele Zepter.

  Vom binecuvânta și oferi hrana zeilor înainte de a fi consumată.

  Ce vom pregăti?

   tradiționalul dal – supă de linte indiană, pregătită cu un tip de linte diferită decât cea cu care ești obișnuit(ă)
   sabzi cu ingredient surpriză, luat de la tarabele din Rishikesh
   orez basmati de Dehradun (este un orez de calitate superioară, delicios și foarte hrănitor) cu turmeric și scorțișoară
   chutney
   varză stir fry
   salată indiană

  Surprize direct din India pentru tine

  Cristina nu doar că a umblat ca o furnicuță harnică și a strâns ingrediente speciale, dar ți-a pregătit și o surpriză direct din India.
  Sperăm să te surprindem de-a lungul atelierului, noi știm sigur că o vom face, doar să fii prezent și să te bucuri cu noi de atmosfera binecuvântată.

  Costul atelierului este de 89 lei, iar dacă vii însoțit de o persoană, atât tu cât și persoana însoțitoare veți plăti câte 79 lei fiecare.

  Plata pentru atelier se face în contul RO39 INGB 0000 9999 0638 9987, beneficiar: Aroma Verde Network SRL, cu specificația: atelier.

  Pentru eventuale întrebări ne poți scrie pe contact@aromaverde.ro sau cristinadraghici51@gmail.com.

 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dati o nota acestui Event (in general)
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon