• atelier-curs-branzeturi-lactate-vegane-bucuresti-stefan-nitaatelier-curs-branzeturi-lactate-vegane-bucuresti-stefan-nita

Event Category: Curs de nutritie si bucatarie veganaEvent Tags: atelier branzeturi vegane bucuresti, CHEF STEFAN NITA, cum sa faci branza vegana acasa, cum sa faci lactate vegane, curs branzeturi vegane bucuresti, dependenta de branza, dependenta de lactate, și rawdia bucuresti

Descriere
Descriere
Poze
Harta
Reviews
  • Dependenta de branza este reala si studiile au demonstrat ca odata ce ai muscat dintr-o bucata de branza, este afectata aceeasi parte a creirului ca si in cazul drogurilor. Cazeina, bat-o vina, este cea care declanseaza receptorii creierului si creeaza dependenta. Nu e de mirare ca atunci cand vrei sa renunti la produsele de origine animala din alimentatia ta cel mai greu este sa renunti la branzeturi si lactate.

    Avem vesti bune! Exista alternative sanatoase de origine vegetala care imita foarte bine textura si gustul branzeturilor!
    Chef Stefan Nita te invata arta de gati rapid si usor branzeturi vegane la tine acasa.
    Din iubire pentru mancare, am creat cursul intensiv de branzeturi vegane cu Chef Stefan Nita care te invata cat de simplu este sa obtii lapte vegetal si sa gatesti branzeturi vegane gustoase si aromate de cea mai buna calitate.

    Ghidat de Chef Stefan Nita vei invata:

    A. Care sunt ingredinetele din care poti obtine lapte si branzeturi vegane
    B. Secretele unui lapte vegetal cu consistenta, gust si culoare
    C. Care este procesul corect de fermentare pentru a obtine o branza vegana artizanala cu gust bun si aspect atragator
    D. Cum sa gatesti usor si corect branzica de intins pe paine, mozzarella, parmezan, cheddar, swiss cheese (branza cu gauri)si sa obtii acel gust specific de branza
    E. Ce gust au si cum sa gatesti branzeturi vegane maturate

    Investitia ta este de 500 Lei si include:

    1. 6 ore de curs intensiv, teorie si practica, cu Chef Stefan Nita
    2. Accesul intr-o bucatarie special amenajata cu toate ustensilele necesare si ingrediente certificate organic de cea mai buna calitate
    3. Degustare branzeturi vegane
    4. Ebook cu retele prezentate in cadrul cursului
    5. Certificat de participare Rawdia Academy

    Cine se poate inscrie la curs:
    • Persoanele care doresc sa invete cum sa obtina lapte vegetal si branzeturi vegane in bucataria de acasa
    • Persoanele pasionate de gatit care vor sa reduca consumul de branzeturi din alimentatia zilnica
    • Parintii care au copii cu alergii si intolerante la laptele de vaca sau proteina din lapte si sunt in cautarea alternativelor sanatoase
    • Persoanele care se confrunta cu intoleranta la lactoza

    !Acest curs nu necesita pregatire speciala sau experienta anterioara in bucatarie.

    Cand si unde are loc cursul intensiv de gatit
    Data: Sambata, 20 octombrie 2018
    Durata: 6 ore
    Interval orar: 10:00 – 16:00
    Locatie: Str. Putul lui Zamfir, Nr. 59
    Participanti: 10 posturi de gatit
    Pret: 500 Lei

    Vrei sa te inscrii, dar ai cateva curiozitati sau nelalamuriri?
    Scrie-ne un email: diana.luppa@gmail.com
    Contacteaza-ne telefonic: 0742.070.242

  • No Records Found

    Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

    Google Map Not Loaded

    Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Leave a Review

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Dati o nota acestui Event (in general)
    • rating icon
    • rating icon
    • rating icon
    • rating icon
    • rating icon
     

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.